Belastingaangifte

Belastingaangifte 2017

Per heden kunnen wij voor u de aangifte IB2017 weer verzorgen. Om het voor u eenvoudiger te maken informeren wij u over onze werkwijze:

Zelf aangifte doen is achteraf vaak duurder. Wij nemen de tijd voor u, u krijgt nazorg en u kunt voor uw vragen bij ons terecht. Tevens controleren wij uw toeslagen en de aanslagen voor het komende jaar. Indien nodig maken wij bezwaar voor u.

Aangifte Inkomstenbelasting/Premie volksverzekering:

Uitnodiging:

De meeste van u ontvangt binnenkort een verzoek van de Belastingdienst tot het doen van uw aangifte IB2017. De meesten ontvangen dit verzoek digitaal via www.mijnoverheid.nl.

Controleert u de gegevens op dit verzoek goed.

Ook zonder dit verzoek, kunt u uw aangifte laten invullen. Uw gegevens worden via onze programma doorgegeven.

Inleverdatum:

De aangifte IB2016 moet voor 01 mei 2017 bij de Belastingdienst binnen zijn, wanneer u de eventuele teruggave/voorlopige aanslag 2017 voor 31 juli 2018 wenst te ontvangen.

Uitstel:

Kunt u de benodigde gegevens voor uw aangifte niet voor 20 mei 2018 completeren, neemt u dan tijdig contact met ons op zodat wij een uitstel voor u kunnen aanvragen. Doet u dit niet, dan bent u te laat met aangifte doen. Hiervoor kunt u een boete krijgen. Neemt u daarom tijdig contact met ons op. U krijgt 5 maanden uitstel.

Informatie:

Voor het invullen van uw aangifte, hebben wij voor u een checklist samengesteld. U kunt alleen de gegevens inleveren die voor u van toepassing zijn:

Checklist belastingaangifte IB2017

Invullen van uw aangifte:

Heeft u alle gegevens compleet, dan verzoeken wij u om een afspraak met ons te maken.

U kunt ook kiezen om uw aangiftestukken bij ons in te leveren en deze op een afgesproken datum weer op te halen of kopie├źn op te sturen. Ook hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Telefoonnummer: 074-2422357. Wilt u de gegevens mailen: msahai@sahai.nl

DIGID

Voor het controleren van uw gegevens en versturen van uw toeslagen, hebben wij een digid-code nodig. Heeft u deze code niet, dan kunt u deze via www.digid.nl aanvragen. Mocht u hulp nodig hebben bij het aanvragen van u digid, dan kan dit tijdens het invullen van uw aangifte gezamenlijk aangevraagd worden.

Tarieven

Onze tarieven zijn gebaseerd op basis van de verrichte werkzaamheden en aanvragen. Voor onze tarieven: Tarievenkaart De Beurs BV